A.T.S.A | Assessoria Fiscal, Jurídica i Econòmica
 • ESPAÑOL
 • CATALÀ
93 218 26 12 - 972 20 37 00
Benvinguts a A·T·S·A. Gràcies per visitar-nos.

La complexitat dels temes fiscals, mercantils, comptables, laborals i jurídics, és cada dia major. I és previsible que continuï en una progressió similar en els pròxims exercicis. Una situació que obliga a societats i particulars a recórrer als serveis d'empreses especialitzades.

A·T·S·A, assessoria fiscal, jurídica i econòmica amb oficines a Barcelona, Girona, Figueres, Puigcerdà, Torelló, Balaguer Igualada i Andorra, per la seva àmplia experiència professional (ininterrompuda des de 1926), per la seva eficàcia demostrada a través de l’important actiu de clients, per la seva solvència, sòlida estructura i gran equip humà, és l’empresa idònia per a oferir, en l'àmbit empresarial i patrimonial, una resposta adequada a qualsevol tema fiscal, mercantil, laboral, econòmic i jurídic, per complex que sigui.

Noves oficines. La nostra implantació en diverses comarques catalanes va creixent. També ens podeu trobar en les noves oficines:

 • BALAGUERCarrer Urgell, 9, Entresol 1ª
 • IGUALADA,  Carrer Sant Magí, 2, 1º- 5ª

La Web.

Una de les principals funcions d'aquesta Web és la divulgació, formació i ajuda per a la comprensió i compliment de les normes que van entrant en vigor o que estan d'actualitat en les àrees en les que prestem els nostres serveis. En conseqüència, clients i usuaris poden accedir lliurement a material formatiu i divulgatiu repartit en diferents apartats de la Web. Per la seva procedència  o elaboració, en alguns d'ells, es sol·licita un senzill registre previ (*). 

Com exemple d'això, poden accedir a una sèrie de resums, notes i comentaris de l'actualitat normativa agrupats per àrees  temàtiques

 

     Resums, notes i comentaris de l'actualitat normativa 

 

FISCAL

  LABORAL

COMPTABLE

  JURÍDICA

ECONÒMICA

   GENERAL


 

 Asociación Española de Asesores Fiscales    Tècnic TributariAssociació Catalana de Comptabilitat i DireccióEconomistas Asesores Fiscales 

 

      

 

            

     

  

 

EL NOSTRE BLOG - blogatsa
ATSA - ANDORRA
PREMSA ECONÒMICA (C.E.C.)
ENLLAÇOS D'INTERÈS
CADASTRE
I.P.C. - I.N.E.
CALENDARI FISCAL 2016
CALENDARI LABORAL 2016
CONVENIS COLECTIUS
CNAE-2009
ZONA PRIVADA
 • Asociación Española de Asesores Fiscales

  Associat num. 1626
 • Economistas Asesores Fiscales

  Associat num. 4127
 • Tècnic Tributari

  Associat num. 1519
 • Economistas Expertos en Contabilidad e Información Financera

  Associat
 • Associació Catalana de Comptabilitat i Direcció

  Associat
GPI Software - Internet & Web Solutions

Distribuït per: Aplitec

Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis segons les seves preferències de navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí.

Acceptar