A.T.S.A | Assessoria Fiscal, Jurídica i Econòmica
 • ESPAÑOL
 • CATALÀ
93 218 26 12 - 972 20 37 00
Enllaços i Propietat intelectual
ASESORIA TRIADÚ, S.A. en la seva voluntat que aquesta pàgina web sigui una eina útil en la formació i divulgació de temes professionals dins de l'àmbit fiscal, laboral, comptable, econòmic, jurídic, financer, mercantil, etc., facilita en aquesta pàgina web enllaços d'interès a altres pàgines web o a parts de les mateixes i a documents amb imatges relacionades que ha rebut de forma electrònica i gratuïta directament de les Associacions i Col·legis Professionals a què pertany directa o indirectament.

ASESORIA TRIADÚ, S.A. en cap cas no pretén cap negoci amb aquestes eines, i adverteix expressament als usuaris d'aquesta pàgina web que poden i han d'usar-les responsablement d'acord amb la finalitat per a la qual estan previstes i, en qualsevol cas, respectant i reservant els drets d'Autor.
 
Els usuaris d'aquesta pàgina web que utilitzin aquestes eines(enllaços, imatges, logos i continguts, no podran realitzar cap actuació que vulneri o perjudiqui els drets de propietari intel·lectual i industrial, i per tant no està permesa la reproducció, còpia, modificació, difusió o comunicació per qualsevol sistema present o futur dels continguts i elements que les integren; sense perjudici de la possibilitat dels usuaris per a visualitzar o imprimir-les, que en tot cas tindran una finalitat exclusivament privada i sempre amb menció de l 'autor i l'impressió del símbol © (copyright).

Les fotos incloses en aquesta pàgina web son de tres tipus: a) pròpies, b) adquirides en la web http://es.fotolia.com/, o c) descarregades com lliures de drets d'autor de la web http://commons.wikimedia.org/.

ASESORIA TRIADÚ, S.A. manifesta que si alguna d'aquestes eines (enllaços, imatges i continguts) resultessin il·lícites, procedirà a la seva retirada de la pàgima web per evitar la responsabilitat derivada de l'art. 17 de  la LSSI.

ATSA - ANDORRA
I.P.C. - I.N.E.
CADASTRE
CONVENIS COLECTIUS
CNAE-2009
ZONA PRIVADA
 • Asociación Española de Asesores Fiscales

  Associat num. 1626
 • Economistas Asesores Fiscales

  Associat num. 4127
 • Tècnic Tributari

  Associat num. 1519
 • Economistas Expertos en Contabilidad e Información Financera

  Associat
 • Associació Catalana de Comptabilitat i Direcció

  Associat

Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis segons les seves preferències de navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí.

Acceptar