A.T.S.A | Assessoria Fiscal, Jurídica i Econòmica
 • ESPAÑOL
 • CATALÀ
93 218 26 12 - 972 20 37 00
Polltica de Privacitat

El responsable de les dades i titular de la pàgina web www.atsa.es és ASSESSORIA TRIADÚ, SA (en endavant ATSA), societat mercantil amb domicili situat al carrer Bailén 75, Ppal, 2; 08010-Barcelona. Inscrita al Registre Mercantil de Barcelona, ​​Tom 4.685, Llibre 4.008 de la secció 2a de Societats, Foli 29, Full B-54.344, Inscripció 6ª.y amb el CIF: A17052168..Telèfons 34-9321826 / 34-972203700. E mail: web@atsa.es

2. ¿AMB QUINA FINALITAT TRACTEM LES TEVES DADES PERSONALS?

En ATSA tractem la informació que ens facilites amb la finalitat de gestionar l'enviament de la informació que ens demanes o prestar-te els serveis que ens contractis, així com per a gestions administratives, comptables i de facturació. A més et beneficiàries de les nostres comunicacions informatives en què podrem informar-te de novetats en les obligacions legals que poden afectar al teu negoci.

Quant de temps conservarem les teves dades?

Les dades personals que ens proporcions es conservaran mentre es mantingui la relació professional o mercantil i no ens demanis la seva supressió. En tot cas, s'han de conservar durant els terminis legals establerts en la normativa fiscal o laboral.

3. ¿QUINA ÉS LA LEGITIMACIÓ PEL TRACTAMENT DE LES TEVES DADES?

La base legal per al tractament de les teves dades és la de donar resposta a la teva petició d'informació, a la compra dels productes sol·licitats, l'execució de dels serveis contractats.

4. A QUINS DESTINATÀRIS ES COMUNICARAN LES TEVES DADES?

Les teves dades no es comunicaran a tercers excepte obligació legal, però, per a la realització dels nostres diversos serveis, pot ser necessari compartir les teves dades amb proveïdors o professionals col·laboradors.

5. ¿QUINS SÓN ELS TEUS DRETS QUAN ENS FACILITES LES TEVES DADES?

Qualsevol persona té dret a obtenir confirmació sobre si en ATSA estem tractant dades personals que els concerneixin, o no. Les persones interessades tenen dret a accedir a les seves dades personals, així com a sol·licitar la rectificació dels dades inexactes o, si escau, sol·licitar la seva supressió quan, entre d'altres motius, les dades ja no siguin necessaris per a les fins que van ser recollides.

En determinades circumstàncies, els interessats podran sol·licitar la limitació del tractament de les seves dades, en el cas únicament els conservarem per a l'exercici o la defensa de reclamacions.En determinades circumstàncies i per motius relacionats amb la seva situació particular, els interessats podran oposar-se al tractament de les seves dades. ATSA deixarà de tractar les dades, llevat que sigui necessari per motius legítims, imperiosos, o l'exercici o la defensa de possibles reclamacions.

Per a més informació i per exercitar els seus drets, si us plau, aneu a l'apartat Exerceix els teus drets d'aquesta mateixa web.

6. LEGISLACIÓ:

Aquesta política de privacitat es regeix en tots i cadascun dels seus extrems pel Reglament General de Protecció de dades de la Unió Europea i la llei espanyola.

7. ACTUALITZACIÓ:

Aquesta política de privacitat s'ha revisat per última vegada el maig de 2018

ATSA - ANDORRA
I.P.C. - I.N.E.
CADASTRE
CONVENIS COLECTIUS
CNAE-2009
ZONA PRIVADA
 • Asociación Española de Asesores Fiscales

  Associat num. 1626
 • Economistas Asesores Fiscales

  Associat num. 4127
 • Tècnic Tributari

  Associat num. 1519
 • Economistas Expertos en Contabilidad e Información Financera

  Associat
 • Associació Catalana de Comptabilitat i Direcció

  Associat

Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis segons les seves preferències de navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí.

Acceptar