A.T.S.A | Assessoria Fiscal, Jurídica i Econòmica
 • ESPAÑOL
 • CATALÀ
93 218 26 12 - 972 20 37 00
Tractament de Dades Personals

ASESORIA TRIADÚ, S.A. informa als usuaris que l'empresa respecta la legislació vigent en matèria de protecció de dades personals, la privacitat dels usuaris i el secret i seguretat de les dades personals, adoptant per a això les mesures jurídiques, tècniques i organitzatives necessàries per evitar la pèrdua, alteració accés no autoritzat i robatori de les dades personals facilitades per aquest mitjà.

ASESORIA TRIADÚ, S.A. informa als usuaris que les seves dades de caràcter personal només podran obtenir-se per al seu tractament quan siguin adequats, pertinents i no excessius en relació amb l'àmbit i les finalitats determinades, explícites i legítimes per a les quals s'hagin obtingut. Seran cancel·lats quan hagin deixat de ser necessaris o pertinents per a l'esmentada finalitat, o quan ho sol·liciti el titular en l'exercici del seu dret de cancel·lació.

Quan es demanin dades personals a través d'aquest portal, s'informarà prèviament a l'usuari, de forma clara i inequívoca, dels següents casos:

a) Existència d'un fitxer o tractament de dades de caràcter personal, finalitat de la recollida i destinataris de la informació.

b) Inscripció del fitxer en el Registre de l'Agència de Protecció de Dades.

c) Caràcter obligatori o facultatiu de la resposta a les preguntes que en el seu cas els siguin plantejades, així com de les conseqüències de l'obtenció de les dades o la negativa a subministrar-los.

d) Possibilitat d'exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició.

e) Identitat i adreça del responsable del tractament de dades.

f) L'usuari serà l'únic responsable a causa del compliment| dels formularis amb dades falsos, inexactes, incomplerts o no actualitzades.

g) Qualsevol cessió a tercers de les dades personals dels usuaris d'aquest portal, serà comunicada degudament als afectats especificant la identitat dels cessionaris i la finalitat amb què es tractaran les dades que es cedeixen.

 

 

ATSA - ANDORRA
PREMSA ECONÒMICA (C.E.C.)
I.P.C. - I.N.E.
CADASTRE
CONVENIS COLECTIUS
CNAE-2009
ZONA PRIVADA
 • Asociación Española de Asesores Fiscales

  Associat num. 1626
 • Economistas Asesores Fiscales

  Associat num. 4127
 • Tècnic Tributari

  Associat num. 1519
 • Economistas Expertos en Contabilidad e Información Financera

  Associat
 • Associació Catalana de Comptabilitat i Direcció

  Associat
GPI Software - Internet & Web Solutions

Distribuït per: Aplitec

Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis segons les seves preferències de navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí.

Acceptar