A.T.S.A | Assessoria Fiscal, Jurídica i Econòmica
 • ESPAÑOL
 • CATALÀ
93 218 26 12 - 972 20 37 00
Condicions d'ús

L'utilització d’aquesta publicació digital implica l’acceptació de les següents condicions d’ús:

La publicació digital de ASESORIA TRIADÚ, S.A. té com a objectiu facilitar als nostres clients i al públic en general, la informació relativa a la companyia i als productes i serveis que s’ofereixen.

ASESORIA TRIADÚ, S.A. es reserva la facultat d’efectuar, en qualsevol moment, modificacions en la informació continguda a la seva publicació digital, així com suspendre’n l’accés en qualsevol moment i sense avís previ. 

ASESORIA TRIADÚ, S.A. no es compromet a l’actualització immediata de la informació continguda a la publicació digital.

ASESORIA TRIADÚ, S.A. no assumeix cap responsabilitat derivada dels continguts que tinguin terceres parts en els enllaços o vincles als quals es fa referència en aquestes pàgines.

ASESORIA TRIADÚ, S.A. no es responsabilitza de qualsevol dany o perjudici en el software o hardware de l’usuari derivat de l’accés a la seva publicació digital o de l’ús de la informació o aplicacions que contingui.

ASESORÍA TRIADÚ, S.A. col·laborarà amb les autoritats competents davant possibles actuacions il·lícites o nocives que s'hagin realitzat per tercers de ma la fe y/o provoquin danys i perjudicis en aquesta pàgina web.

ASESORIA TRIADÚ, S.A. és titular de tots els drets sobre el software de la publicació digital així com dels drets de propietat industrial i intel•lectual referits als continguts que s’hi incloguin, a excepció dels drets sobre productes i serveis de caràcter públic que no són propietat d’aquesta companyia, les marques dels quals estan registrades a favor dels seus respectius titulars, i com a tals són reconegudes per ASESORIA TRIADÚ, S.A.. Cap material d’aquesta publicació digital podrà ser reproduït, copiat o publicat sense el consentiment per escrit de ASESORIA TRIADÚ, S.A. 

ASESORIA TRIADÚ, S.A. respectarà escrupolosament la confidencialitat de les dades de caràcter personal aportades pels visitants de la publicació digital, mitjançant el compliment de la normativa vigent sobre protecció de dades, i entre altres, d’allò que disposa la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal. 

El correu electrònic no es considerarà com un mitjà vàlid a efectes de presentació de reclamacions. Per aquest fi caldrà dirigir-se al servei d’atenció al client d'ASESORIA TRIADÚ, S.A. que indicarà en cada cas els punts a seguir.

Tota la informació que es rebi en aquestes pàgines, com per exemple comentaris, sugerències o idees, es considerarà cedida a ASESORIA TRIADÚ, S.A. de manera gratuïta. No envieu, si us plau, informació que NO pugui ser tractada així

Tots els productes i serveis d’aquestes pàgines que NO són propietat d'ASESORIA TRIADÚ, S.A. són marques registrades dels seus respectius propietaris i són reconegudes com a tals per ASESORIA TRIADÚ, S.A. Apareixen en aquesta publicació digital a efectes de promoció i de recopilació d’informació. Aquests propietaris poden sol•licitar la modificació o eliminació de la informació que els pertany.

Qualsevol tipus de notificació i/o reclamació solament serà vàlida mitjançant notificació escrita i/o correu certificat.        


ATSA - ANDORRA
PREMSA ECONÒMICA (C.E.C.)
I.P.C. - I.N.E.
CADASTRE
CONVENIS COLECTIUS
CNAE-2009
ZONA PRIVADA
 • Asociación Española de Asesores Fiscales

  Associat num. 1626
 • Economistas Asesores Fiscales

  Associat num. 4127
 • Tècnic Tributari

  Associat num. 1519
 • Economistas Expertos en Contabilidad e Información Financera

  Associat
 • Associació Catalana de Comptabilitat i Direcció

  Associat
GPI Software - Internet & Web Solutions

Distribuït per: Aplitec

Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis segons les seves preferències de navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí.

Acceptar